ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Ο Μικρός Βορράς διοργάνωσε από τις 20 έως τις 26 Αυγούστου 2014 Studio clown με τίτλο ''η αναζήτηση της χαμένης παιδικότητας''. Δίδαξε η ηθοποιός Ερατώ Πίσση και πήραν μέρος οι ηθοποιοί: Πασχάλης Αραμπατζής, Πωλίνα Βασιλειάδου, Ανδρέας Βασιλείου, Μαριλού Βόμβολου, Ντία Ζούρα, Μάριος Κωνσταντίνου, Θωμάς Μπάντας, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Ιωάννα Παγιατάκη, Μάρκος Τότσκας. Στόχος του studio ήταν οι ηθοποιοί να έρθουν σε μια πιο κοντινή επαφή με τη μαγεία του κόσμου των κλόουν, να κατανοήσουν πλήρως το μεγαλείο του και να καταφέρουν να το επικοινωνήσουν απλόχερα στο κοινό.
Δείτε το βίντεο του σεμιναρίου εδώ.

Τον Μάιο του 2014 ο Μικρός Βορράς διοργάνωσε σεμινάριο ''Παραγωγής ήχου και φωνητικού αυτοσχεδιασμού'' με τον ηθοποιό - δάσκαλο φωνητικής αγωγής Ταξιάρχη Χάνο. ''Μέσα από ασκήσεις αναπνευστικής αγωγής - κινητικής αγωγής και φωνητικής αγωγής προσπαθήσαμε να "γνωρίσουμε"το ΣΩΜΑ μας ώστε να
απελευθερωθεί ο ήχος μας, η φωνή μας''. Το σεμινάριο είχε διάρκεια 25 ωρών και το παρακολούθησαν οι ηθοποιοί του Μικρού Βορρά: Αλέξανδρος Νικολαίδης, Ντία Ζούρα, Κωνσταντίνα Αντωνοπούλου, Μάρκος Τότσκας, Ιωάννα Γεωργαντά, Νατάσα Καλογήρου, Νίκος Τσολερίδης, Χρίστος Γκουτσίδης, Ξένια Πετμεζά και οι τριτοετείς μαθητές της Δραματικής Σχολής Ανδρέας Βουτσινάς: Άννα Κοκότη, Χριστίνα Βράκα, Γιούλη Βάλα.