ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΡΡΑΣ... ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 
Οι παραστάσεις "Αισώπου κόμιξ 2 (ο ψεύτης βοσκός και άλλοι μύθοι)", "Ο Κουκουμπλής" και "Ο Χρουσαϊτός Άτυς και η βασιλιοπούλα Ροδογάλη" απευθύνονται σε προνήπια, νήπια και παιδιά δημοτικού.
Παραστάσεις σε σχολεία
Η διάρκεια του κάθε προγράμματος είναι 60 λεπτά.
Τιμή συμμετοχής: 3,5 ευρώ (για τις παραστάσεις "Αισώπου κόμιξ 2" και "Ο Κουκουμπλής") και 4 ευρώ (για την παράσταση "Ο Χρουσαϊτός Άτυς και η βασιλιοπούλα Ροδογάλη")*
Προτεινόμενος αριθμός παιδιών, ανά παράσταση, 50.
Κάθε μέρα μπορούν να γίνουν δύο παραστάσεις στο ίδιο σχολείο.
*Για σχολεία έξω από το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης η συμμετοχή για κάθε παιδί είναι 4 ευρώ για τις παραστάσεις "Αισώπου κόμιξ 2" και "Ο Κουκουμπλής" και 4,5 ευρώ για την παράσταση "Ο Χρουσαϊτός Άτυς και η βασιλιοπούλα Ροδογάλη". 
Για σχολεία σε απόσταση μεγαλύτερη από 50 χλμ μακριά από τη Θεσσαλονίκη η συμμετοχή για κάθε παιδί είναι 4,5 ευρώ για τις παραστάσεις "Αισώπου κόμιξ 2" και "Ο Κουκουμπλής" και 5 ευρώ για την παράσταση "Ο Χρουσαϊτός Άτυς και η βασιλιοπούλα Ροδογάλη".
Για σχολεία σε απόσταση μεγαλύτερη από 100 χλμ από τη Θεσσαλονίκη η συμμετοχή είναι 5 ευρώ για τις παραστάσεις "Αισώπου κόμιξ 2" και "Ο Κουκουμπλής" και 5,5 ευρώ για την παράσταση "Ο Χρουσαϊτός Άτυς και η βασιλιοπούλα Ροδογάλη".


ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΡΡΑΣ... ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ
Η παράσταση "Ελένη" του Ευριπίδη απευθύνεται σε εφήβους και νέους. 
Παραστάσεις σε σχολεία

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 60 λεπτά. 
Η συμμετοχή για κάθε παιδί είναι 4 ευρώ.*
Κάθε μέρα μπορούν να γίνουν 2 ή 3 παραστάσεις στο ίδιο σχολείο.
 
*(Για σχολεία έξω από το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, η συμμετοχή για κάθε παιδί είναι 4,5 ευρώ, για σχολεία σε απόσταση μεγαλύτερη από 50 χλμ έξω από τη Θεσσαλονίκη είναι 5 ευρώ)

Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές θα έχουν στη διάθεσή τους, δωρεάν, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων για πριν και μετά την παράσταση με σκοπό την ανάπτυξη γνωστικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων, το οποίο σχεδίασαν η Μελίνα Χατζηγεωργίου, διδάσκουσα στο Τμήμα Θεάτρου του Α.Π.Θ., η Άννα Παπαφίγκου, θεατρολόγος, ειδικευμένη στο Drama in Education και η Φλώρα Σπύρου, θεατρολόγος, ειδικευμένη στο Θέατρο στην Εκπαίδευση.                                                    


Επικοινωνία-Οργάνωση παραστάσεων


Για τα παιδικά: 
Βάσω Δουζένη, Κωνσταντίνος Σουλτάνης
Τηλ. Cosmote: 6985 858932
Vodafone:  6945 260308    

Για την "Ελένη":  Τατιάνα Νικολαΐδου
Τηλ: 6934600074
 

Καλλιτεχνική διεύθυνση
Τάσος Ράτζος
Email: tasosratzos@gmail.comΜπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα μας κάνοντας "like" στη σελίδα μας στο facebook: Εταιρεία θεάτρου μικρός βορράς


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη